VYKORTSTÄVLING

Välkommen till vykortstävlingen!

 

Vill du överraska någon som du bryr dig om? Nu har du chans att skicka ett gratis vykort till en vän, en familjemedlem eller kanske till någon som du håller kär!

 

Fem lyckliga vinnare kommer att få skicka sitt vykort gratis var de vill i världen. Dessutom kommer tävlingens vinnare få en av mina originalteckningar.

 

Jag ser fram emot att få se era bidrag och läsa alla era historier!

Alla kan delta. Det enda ni behöver göra är att följa fem enkla steg:

 

LADDA NER GUIDEN

1

DELA DEN HÄR SIDAN

Dela den här sidan så att dina vänner också kan delta i tävlingen. Kanske vill de överraska dig också? Genom att dela sidan hjälper du även mig att nå ut till fler!

2

VÄLJ MOTTAGARE

Vem vill du överraska? Skicka ett vykort till din bästa vän, en familjemedlem eller till någon du håller kär! Tänk på hur glad personen kommer bli när du hör av dig med ett vykort istället för ett tråkigt WhatsApp-meddelande.

3

VÄLJ ETT VYKORT

Du kan välja mellan tio olika motiv. Titta på dem i galleriet nedan och berätta sedan för mig vilket av korten som du vill skicka.

4

SKRIV EN HÄLSNING

Vad vill du att det ska stå på vykortets baksida? Skriv det till mig så skriver jag det för hand på vykortet (jag berättar inte det för någon). Var kreativ! Skriv texten på något av följande språk: svenska, engelska, katalanska eller spanska. Din text för maximalt vara på 120 ord. Mer än så får inte plats på ett vykort.

 

Skicka ditt förslag till mig senast den 23 september.

 

Skicka meddelandet antingen till creative@marxal.net eller fyll i det här formuläret:

Submitting Form...

Something went wrong

Try it again later

Tack! För din finna vykort! Jag kommer snart att kontakta dig!

5

JAG TAR HAND OM RESTEN!

Jag väljer ut de fem bästa idéerna och skickar sedan ut vykorten helt gratis. Säg bara till var du vill skicka vykortet!

Om du vill kan du skriva en motivering till varför just du ska vinna.

 

Om du inte vinner tävlingen kommer du ha möjlighet att skicka vykortet för endast 150kr. Om du föredrar att få vykortet digitalt kan jag skicka över det gratis till dig om du ger mig din mejladress. I slutändan är det gesten som räknas!

 

Kom ihåg, vykort har inga gränser. De färdas bara långsamt!

 

Om du vill se mina nya teckningar:

 

Du kan även köpa något av mina originalverk: